• sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Molensteen terras gevel
Restaurant Molensteen

Feestmenu's

Feestmenu's

Een verjaardag, een pensioen of een andere heugelijke gelegenheid te vieren ?  Wij kunnen u verschillende mogelijkheden voorstellen.  Hieronder vindt u een aantal mogelijke opties. Deze menu's zijn te verkrijgen vanaf 10 personen. Uit deze menu's kan slechts één menu voor het ganse gezelschap gekozen worden. Geen meerkeuze !
 

Menu 1 : 35,00 €

Met Aspergeroomsoep : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Duo van kaas- en garnaalkroket met garnituur
Haantje met dragonsaus, mesclun sla en frieten
Roomsoesjes met warme chocoladesaus


Menu 2 : 38,00 €

Met Kervelroomsoep : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Pasteitje op Ardeense wijze (paddenstoelen, gerookte spek, sjalotjes, Ardeense Ham)
Kalkoenfilet met citroensausje. Seizoen garnituur en kroketten
Ijssoufflé met Grand Marnier


Menu 3 : 39,00 €

Met Parijse bloemkoolsoep  : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Slaatje met mozzarella, tomaat en Italiaanse Ham
Kippenfilet met salie en Marsala. Gebakken aardappeltjes. Groene boontjes
Trio van gebakjes


Menu 4 : 39,00 €

Met Kippenroomsoep : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Beursje van gerookte zalm gevuld met huisgemaakte vismousse
Varkensfilet met sinaasappelsausje. Passende seizoen garnituren. Rosti’s
Slagroomsoesjes met warme chocoladesaus en vanille ijs


Menu 5: 40,00 €

Met Aspergeroomsoep : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Cocktail van garnalen met avocado en pompelmoes
Kalkoenfilet Marengo (zilveruitjes, tomaat, paddenstoelen)  en kroketten
Crème Brûlée


Menu 6: 42,00 €

Met Tomatenroomsoep : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Rundscarpaccio
Parelhoen Fine Champagne. Seizoen garnituur en kroketten
Roomsoesje met warme chocoladesaus


Menu 7: 44,00 €

Met Brocolli velouté : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Carpaccio van tomaat met grijze garnalen en kruiden mayonaise
Eendenborst met Portosaus. Seizoen garnituur en kroketten
Vanille ijs met warme krieken. Méringue


Menu 8: 45,00 €

Met Minestronesoepje : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Beursje van gerookte zalm, grijze garnalen en krokante groenten blokjes
In look gebakken lamssteak. Witlof, boontjes, aardappelgratin
Chocolademousse


Menu 9: 45,00 € (15 okt - 30 dec)

Met Preivelouté : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Scampi’s  met kreeftensausje en witlof
Hertentournedos Grand Veneur. Appeltje, Veenbessen, witlof en kroketten
Desserten bord


Menu 10: 46,00 € (15 okt - 30 dec)

Met Witlofroomsoep : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Slaatje met everzwijn ham, wildpastei en gerookte eendenborst
Fazant Fine Champagne. Witlof, appeltjes, veenbessen, amandelkroketten
Tarte tatin met vanille ijs (warm appeltaartje)


Menu 11: 46,00 €

Met Preisoep met broodkorstjes : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Slaatje met gerookte eendenborst en eenden mousse
Kalfstournedos met Choron sausje. Gemengd slaatje en frietjes
Speculaas ijs met rode vruchten coulis


Menu 12: 47,00 €

Met Venkelsoepje : + 4 € - Met koffie en zoetigheden : + 3 €

Op vel gebakken kabeljauw Dugléré
Kalfsfilet met mosterdsausje Feestelijke garnituren. Kroketten
Trio van Dessertjes