• sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Molensteen terras gevel
Restaurant Molensteen

Eindejaar@home

Meeneemgerechten Eindejaarsperiode
Beste klanten
Hieronder vindt u naast ons afhaalmenu voor Kerstmis en Oudejaarsavond ook een ruime à la carte keuze . Alle prijzen zijn berekend per persoon met uitzondering van de soepen (prijs per liter).
 

  • Bestellen kan : 0496/50.25.44 - 0496/90.55.91 of via mail: info@molensteen.be
  • Uiterste besteldata: Kerstmis: dinsdag 19 december.  Oudejaarsavond: dinsdag 26 december.
  • Afhalen op 24 december: op afspraak tussen 11u en 17u. Op 25 december: op afspraak. Op 31 december: op afspraak tussen 11u en 15u.

Afhaal Kerstmenu  € 48 

3 warme hapjes
Carpaccio van zalm- en heilbot. limoen, citroen, rode ui, tuinkers
Kalkoentournedos met roze pepersausje, groene boontjes, witloof, kroketten
Warm appel Anglaisetaartje en vanillesausje


Afhaal Oudejaarsavondmenu  € 50

3 warme hapjes
Scampi's met kreeftensausje en groene tuinkruiden
Everzwijnstoofpotje met witlof, appel, veenbessen, peertje, kroketten
Ijssouflé met Mandarin Napoléon


Keuze à la Carte - Kerstmis en Oudejaarsavond

Aperitiefhapjes

Assortiment van 12/25 oven hapjes   16/30   
Assortiment luxe hapjes. 2 glaasjes, 1 lepelhapje, 1 italiaans spiesje  10/pp

Soepen

Kreeftenbisque 18/L - Preivelouté  9/L  - Tomatenroomsoep 9/L - Witloofroomsoep 9/L
 

Voorgerechten

1 mini-broodje per persoon inbegrepen
6 Zeeuwse oesters 20
½ Kreeft Belle-Vue. Koud geserveerd met garnituren, verse mayonaise en cocktail d.p.
Carpaccio van zalm met limoen, kappertjes, rode ui en tuinkers 18
Scampis. Kreeftensausje en groene tuinkruiden 18
Koninginnehapje met fazantensnippers 18
Duo van huisbereide scampikroketten. Slaatje 17
Duo van huisbereide fazantkroketten. Slaatje 17
Ganzenleverpastei met brioche en vijgenconfituur 20

Hoofdgerechten 

Volledige Kreeft Belle-Vue. Koud geserveerd met garnituren, verse sausjes en brood d.p.
Noors Vissersbord met tomaat garnaal, perzik met tonijn, gerookte zalm en heilbot, koningsgarnaal,zalm Belle-vue, gevuld eitje. Verse sausjes en brood 28
Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze - mosseltjes - garnaaltjes - puree d.p.
½ parelhoen - Fine Champagne saus - witlof - appel - veenbessen en kroketten 26
Hertentournedos - Grand Veneur saus -  witlof - appel - veenbessen en kroketten 30
Stoofpotje van ree - witlof - appel - veenbessen en kroketten 26
Eendenfilet - Portosausje - witlof - appel - veenbessen en kroketten 28


Voor de allerkleinsten

Kaas- of garnaalkroketje met kerstomaatje en citroen 7
Balletjes in tomatensaus (3) met puree 10
Kinderkip met appelmoes en kroketjes 12


Nagerechten

Ijssoufllé met Grand Marnier 8  
Chocolademousse 
Tiramisu 7