• sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Molensteen terras gevel
Restaurant Molensteen

Eindejaar@home

Meeneemgerechten Eindejaarsperiode
Beste klanten
Hieronder vindt u naast ons afhaalmenu voor Kerstmis en Oudejaarsavond ook een ruime à la carte keuze . Alle prijzen zijn berekend per persoon met uitzondering van de soepen (prijs per liter).
 

  • Bestellen kan : 0496/50.25.44 - 0496/90.55.91 of via mail: info@molensteen.be
  • Uiterste besteldata: Kerstmis: dinsdag 17 december.  Oudejaarsavond: donderdag 26 december.
  • Afhalen op 24 december: op afspraak tussen 11u en 17u. Op 25 december: op afspraak. Op 31 december: op afspraak tussen 11u en 15u.
  • Transport: het meebrengen van een handige kartonnen doos of plooibak voor het transport van de gerechten is TOP!
  • Waarborg: Per gerecht (*) vragen wij om 10€ cash mee te brengen. Deze wordt in een gesloten omslag bewaard en teruggeven bij het terugbrengen van de porseleinen schaaltjes.

Afhaal Kerstmenu  € 50 

3 warme hapjes
Scampi's fijne groentjes en Sri-Lankaanse kerrie
Mechelse koekoekfilet Fine Champagne.Witlof, appeltje, veenbessen, peertje en kroketten
Profiterolles met warme chocoladesaus


Afhaal Oudejaarsavondmenu  € 50

3 warme hapjes
Duo van gerookte zalm en zalm Belle-Vue
Konijn bil in rode wijn met witlof, appel, veenbessen, peertje, kroketten
Duo van mini-gebakjes


Keuze à la Carte - Kerstmis en Oudejaarsavond

Aperitiefhapjes

Assortiment van 12/25 oven hapjes   20/37   
Assortiment luxe hapjes. 2 glaasjes, 1 lepelhapje, 1 italiaans spiesje  13

Soepen

Kreeftenbisque 18/L - Fazantensoepje  16/L  - Aspergeroomsoep 10/L - Witloofvelouté 10/L
 

Voorgerechten

6 Franse oesters. Citroen en Oesterbrood met zoute boter 22
½ Kreeft Belle-Vue. Koud geserveerd met garnituren, verse mayonaise en cocktailsaus. Broodje d.p.
Carpaccio van zalm met limoen, kappertjes, rode ui en tuinkers. Broodje 18
Carpaccio van tonijn met roze peper, tuinkers, limoen. Broodje 22
Scampis. Fijne groentjes en Sri-Lankaanse Kerrie. Broodje 18
St. Jacobsvruchten (*) in de oven met Champagnesausje en oesterzwammen. Broodje 24
Eendenleverpastei met vijgenconfituur, Portogelei. Briochebrood 22

Kroketten

Per stuk - geen garnituren - geen brood
Scampi 7 - Garnaal 6 - Fazant 6 - Kaas 4

Hoofdgerechten 

Volledige Kreeft Belle-Vue. Koud geserveerd met garnituren, verse sausjes en broodje d.p.
Noors Vissersbord met tomaat garnaal, perzik met tonijn, gerookte zalm en heilbot, koningsgarnaal, zalm Belle-vue, gevuld eitje. Verse sausjes en broodje 32
Paling in 't groen met frietjes 33
Duo van zalm en schelvishaasje, witte wijnsausje, paddenstoelen, garnaaltjes, puree d.p.
½ parelhoen, Fine Champagne saus, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 28
Varkenshaasje met roze Pepersausje, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 26
Hertentournedos, Fine Champagne saus,  witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 32
Stoofpotje van everzwijn, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 26
Konijn bil in rode wijn met paddenstoelen, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 25


Voor de allerkleinsten

Balletjes in tomatensaus (3) met puree 12
Kinderkip met appelmoes en kroketjes 12


Nagerechten

Ijssoufllé met Grand Marnier 8  
Chocolademousse 
Tiramisu 8