Meeneemgerechten Eindejaarsperiode
Beste klanten
Hieronder vindt u naast ons afhaalmenu voor Kerstmis en Oudejaarsavond ook een ruime à la carte keuze . Alle prijzen zijn berekend per persoon met uitzondering van de soepen (prijs per liter).
- Bestellen kan : 0496/50.25.44 - 0496/90.55.91 of via mail: info@molensteen.be
- Uiterste besteldata: Kerstmis: dinsdag 17 december. Oudejaarsavond: donderdag 26 december.
- Afhalen op 24 december: op afspraak tussen 11u en 17u. Op 25 december: op afspraak. Op 31 december: op afspraak tussen 11u en 15u.
- Transport: het meebrengen van een handige kartonnen doos of plooibak voor het transport van de gerechten is TOP!
- Waarborg: Per gerecht (*) vragen wij om 10€ cash mee te brengen. Deze wordt in een gesloten omslag bewaard en teruggeven bij het terugbrengen van de porseleinen schaaltjes.
Afhaal Kerstmenu € 50
3 warme hapjes
Scampi's fijne groentjes en Sri-Lankaanse kerrie
Mechelse koekoekfilet Fine Champagne.Witlof, appeltje, veenbessen, peertje en kroketten
Profiterolles met warme chocoladesaus
Afhaal Oudejaarsavondmenu € 50
3 warme hapjes
Duo van gerookte zalm en zalm Belle-Vue
Konijn bil in rode wijn met witlof, appel, veenbessen, peertje, kroketten
Duo van mini-gebakjes
Keuze à la Carte - Kerstmis en Oudejaarsavond
Aperitiefhapjes
Assortiment van 12/25 oven hapjes 20/37
Assortiment luxe hapjes. 2 glaasjes, 1 lepelhapje, 1 italiaans spiesje 13
Soepen
Kreeftenbisque 18/L - Fazantensoepje 16/L - Aspergeroomsoep 10/L - Witloofvelouté 10/L
Voorgerechten
6 Franse oesters. Citroen en Oesterbrood met zoute boter 22
½ Kreeft Belle-Vue. Koud geserveerd met garnituren, verse mayonaise en cocktailsaus. Broodje d.p.
Carpaccio van zalm met limoen, kappertjes, rode ui en tuinkers. Broodje 18
Carpaccio van tonijn met roze peper, tuinkers, limoen. Broodje 22
Scampis. Fijne groentjes en Sri-Lankaanse Kerrie. Broodje 18
St. Jacobsvruchten (*) in de oven met Champagnesausje en oesterzwammen. Broodje 24
Eendenleverpastei met vijgenconfituur, Portogelei. Briochebrood 22
Kroketten
Per stuk - geen garnituren - geen brood
Scampi 7 - Garnaal 6 - Fazant 6 - Kaas 4
Hoofdgerechten
Volledige Kreeft Belle-Vue. Koud geserveerd met garnituren, verse sausjes en broodje d.p.
Noors Vissersbord met tomaat garnaal, perzik met tonijn, gerookte zalm en heilbot, koningsgarnaal, zalm Belle-vue, gevuld eitje. Verse sausjes en broodje 32
Paling in 't groen met frietjes 33
Duo van zalm en schelvishaasje, witte wijnsausje, paddenstoelen, garnaaltjes, puree d.p.
½ parelhoen, Fine Champagne saus, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 28
Varkenshaasje met roze Pepersausje, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 26
Hertentournedos, Fine Champagne saus, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 32
Stoofpotje van everzwijn, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 26
Konijn bil in rode wijn met paddenstoelen, witlof, appel, veenbessen, peertje en kroketten 25
Voor de allerkleinsten
Balletjes in tomatensaus (3) met puree 12
Kinderkip met appelmoes en kroketjes 12
Nagerechten
Ijssoufllé met Grand Marnier 8
Chocolademousse 8
Tiramisu 8