Voorgerechten
Van 16 oktober tot 2 november 2020
Duo van wildpastei, slaatje met notendressing, uienconfituur en toastjes 15
Scampi's met oesterzwammen 18
Rundscarpaccio Agnus Beef met geraspte geitenkaas, zongedroogde tomaat en rucola 15
Gegrilde Argentijnse garnalen met aïoli 18
Wijngaardslakken met curry, witloof en room 14
Koninginnehapje met fazant. spekjes, paddenstoelen, sjalot 16
Scampi's met oesterzwammen 18
Rundscarpaccio Agnus Beef met geraspte geitenkaas, zongedroogde tomaat en rucola 15
Gegrilde Argentijnse garnalen met aïoli 18
Wijngaardslakken met curry, witloof en room 14
Koninginnehapje met fazant. spekjes, paddenstoelen, sjalot 16
Hoofdgerechten
Fazant Fine Champagne Appeltjes, veenbessen, witlof en amandelkroketjes 28
Hertentournedos Grand Veneur Appeltjes, Witlof, veenbessen en amandelkroketjes 28
Stoofpotje van ree Appeltjes, Witlof, veenbessen en amandelkroketjes 26
Roze zalmhaasje met Nantua sausje en puree 24
Hertentournedos Grand Veneur Appeltjes, Witlof, veenbessen en amandelkroketjes 28
Stoofpotje van ree Appeltjes, Witlof, veenbessen en amandelkroketjes 26
Roze zalmhaasje met Nantua sausje en puree 24
Gegratineerd witlof met hesp en puree (4) 19
Fettucini Napoletana (veggi) 17
Fettucini Napoletana (veggi) 17
'Voor onze klassiekerskaart zie ''klassiekers''