Onze kaart varieert regelmatig. Toch zijn er een paar klassiekers, dat het hele jaar door te verkrijgen zijn.
Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot maximaal 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten
en 4 desserten.
Voorgerechten
Dagsoep 6
Garnalencocktail 19.
Duo van Kaasramequin 15,5
Gegarneerde garnaalkroketten 16,5
Duo van kaas en garnaalkroketten 16
Scampi’s in knoflookboter 18
Wijngaardslakken in knoflookboter 14
Rundscarpaccio 16
Hoofdgerechten
Visgerechten
Geserveerd met frieten of kroketten of puree
Zeetong Meunière 34.
Paling in het groen 33
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met tartaarsaus 27
Vleesgerechten
Geserveerd met sla en saus naar keuze: Peperroom of Archiduc of Béarnaise of Roquefortsaus
Geserveerd met frieten of kroketten
Filet Mignon 26
Ossenhaas 35
Paardenfilet 29
Kippenfilet met vleesjus 22
Salades en veggie
Fettucini Napoletana (veggie) 17
Huisbereide américain met garnituren en frietjes 20
Tomaat garnaal met frietjes 25
Slaatje met gegrilde scampi's en brood 22
Voor de allerkleinsten
Kindersteak met appelmoes en frietjes 14
Kippenfilet met appelmoes en frietjes 12
Nagerechten
Coupe Maison 10
Coupe Dame Blanche 9
Coupe Brésilienne 9
Coupe Café Glacé 9
Coupe met vers fruit 10
Kinderijsje 5
Perensorbet met Lenniks Poireke 10
Kolonel (citroensorbet en wodka) 10
Huisgemaakte ijs soufflé au Grand Marnier 8
Huisgemaakte chocolademousse 8
Huisgemaakte tiramisu 8
Huisgemaakte rijstpap 6
Regelmatig wisselende suggesties vindt u onder "suggesties"