Onze kaart varieert regelmatig. Toch zijn er een paar klassiekers, dat het hele jaar door te verkrijgen zijn.
Voor groepen vanaf 8 personen vragen we om de keuzes te beperken tot maximaal 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten
en 4 desserten.
Voorgerechten
Dagsoep 5
Waaier van zacht gerookte zalm 15
Garnalencocktail d.p.
Duo van Kaasramequin 15
Gegarneerde garnaalkroketten 16
Duo van kaas en garnaalkroketten 15
Scampi’s in knoflookboter 16,50
Wijngaardslakken in knoflookboter 13
Carpaccio van Agnus Beef 15
Hoofdgerechten
Visgerechten
Geserveerd met frieten of kroketten of natuuraardappelen
Zeetong Meunière 31
Paling in het groen 29
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met tartaarsaus 26
Vleesgerechten
Geserveerd met sla en saus naar keuze: Peperroom of Archiduc of Béarnaise of Provençaalse saus of Roquefort.
Geserveerd met frieten of kroketten
Filet Mignon 24
Entrecôte (2 pers.) 55
Ossenhaas 30
Paardenfilet 27
Kippenfilet met vleesjus 22
Huisbereide filet américain met garnituur 19
Voor de allerkleinsten
Kindersteak met appelmoes en frietjes 13
Kippenfilet met appelmoes en frietjes 11
Nagerechten
Coupe Maison 10
Coupe Dame Blanche 9
Coupe Brésilienne 8
Coupe Café Glacé 8
Coupe met kiwi 9
Coupe met aardbeien (seizoen) 9
Kinderijsje 5
Perensorbet met Lenniks Poireke 10
Kolonel (citroensorbet en wodka) 10
Huisgemaakte ijs soufflé au Grand Marnier 8
Huisgemaakte chocolademousse 8
Huisgemaakte tiramisu 8
Huisgemaakte rijstpap 6
Een kleine greep uit de wisselende suggesties vindt u onder "suggesties"