Onze kaart varieert regelmatig. Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot maximaal 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 desserten.
Hieronder vindt u de suggesties geldig vanaf 20 mei.
Voorgerechten
Kikkerbillen met look en room 17
Buffelmozzarella met tomaat, rucola, basilicum 16
Meloen met Parmaham 17
Verse zalmcarpaccio met rode ui, tuinkers, kappertjes 18
Huisgemaakte kreeftkroketten met tuinkers 18
Hoofdgerechten
Koolvishaasje met Mousseline, grijze garnalen, asperges en puree 30
Scampi's met pittig tuinkruidensausje en frietjes 24
Tagliata di Manzo met frietjes 28
Kalfsrib met saus naar keuze, sla en frietjes 30
Piepkuiken met dragonsausje, sla en frietjes 24
Gebakken paling met tartaarsausje, sla en frietjes 33
Onze vaste gerechten vindt u bij 'onze klassiekers'